Inici » Notícies » Sound Insight amb Sara Glaser, CAS

Sound Insight amb Sara Glaser, CAS


AlertMe

Tot i que els números són certament a la tendència a l’alça, és rar trobar “dones a l’àudio”, especialment una de les més destacades com Sara Glaser, CAS. Després d’haver començat a la indústria a la universitat com a enginyer d’enregistrament fa gairebé 20 anys, els grans èxits de Glaser es poden trobar en la seva tasca com a mescladora de producció de llargmetratges i televisió episòdica. Alguns dels seus crèdits més recents són: Westworld, Anatomia de Grey, Feu: Bette i Joan i el llargmetratge de Netflix, La vora del món.

Comparteix més informació sobre la seva carrera en àudio, i com és ser una dona del sector, a la darrera qüestió Q&A de DPA "Sound Insight", a continuació.

P: Com vas entrar en el negoci de la barreja de so?

R: Tot i que vaig créixer Los Angeles, No em vaig engrescar en entreteniment com molts dels meus companys. Vaig descobrir la gravació de música quan vaig anar a la universitat. Van ser els primers dies d’internet i vaig acabar en alguns taulers de missatges per a situacions d’enregistrament en directe i en directe i em vaig quedar immediatament enganxada. M'hi estaria durant hores, explicant les històries sobre aquests nois que havien estat dissenyats en tots aquests estudis de gravació als anys 70, i només recordo pensar com ha de ser increïble.

Al final, un amic meu em va donar un catàleg per a UCLA, on vaig obtenir certificats en enginyeria de gravació, composició de cançons i música. Vaig assistir a la meva primera classe de pràctiques de gravació a Oceanway Studios i, un cop vaig tocar un fader, em vaig enamorar immediatament. Un mes després, vaig obtenir la meva primera feina a un estudi de gravació, i això no és tan fàcil com sembla perquè, el 1998, les dones no van ser contractades per ser enginyeres.

Mentre buscava feina, un company em va dir que enviava el meu currículum a Bill Dooley; em van cridar una entrevista i vaig començar el meu viatge al món de la gravació. Des del primer dia, em va tractar com a enginyer, em va formar i em va ensenyar com solucionar els problemes. Encara faig servir les tècniques que Bill m’ensenyava cada dia.

Després d'això, vaig rebotar un parell d'altres estudis de gravació. Després, Pro Tools va sortir i va canviar completament la indústria. Es van tancar molts estudis i hi havia menys llocs de treball disponibles. Així que, en aquell moment, vaig decidir embrutar-me els peus al món de la postproducció. Vaig començar com a editor de so de restauració abans de passar finalment al so de producció a finals del 2003; i he estat aquí des de sempre. És un camí boig, però ha estat impressionant i hi ha hagut molta gent fantàstica amb la qual he treballat al llarg dels anys. No sé què faria jo; per a mi, res és tan interessant i emocionant com treballar en àudio.

P: Quins reptes comporta ser dona en àudio?

R: Com a dona en una indústria predominantment masculina, he hagut de superar els obstacles que molts dels meus companys no tenen. Quan vaig estar a UCLA i sol·licitar per primera vegada feines d’estudi de gravació a Los Angeles, els meus companys em dirien que no em molestés amb certs estudis, ja que només contractaven dones com a recepcionistes. Amb els anys, he après a créixer una pell gruixuda, a més de mantenir la ment oberta. Dit això, és fantàstic veure grups que apareixen dins de la indústria que promouen la diversitat entre els nostres companys.

P: Quin consell donaria a altres dones que estiguin interessades en fer una carrera en àudio?

R: Hi ha moltes grans personalitats en aquesta indústria i mai no podeu agafar res personalment. Sigueu simpàtics amb la gent perquè és el que noten, però sempre recordeu que primer es tracta de la feina. La persona que estigui en funcionament actual pot estar a l’oficina de producció contractant-lo demà, així que voleu que sàpiguis que treballau de valent i que sou un jugador d’equip. Feu el possible sempre que la gent recordarà quan hi dediqueu l’esforç.

La indústria del so és una comunitat molt estreta; ens encanta mentorar-nos. Tinc amics a tot el territori de LA i sempre estem mirant els uns dels altres, ja sigui per rebotar una idea o per compartir noves tècniques. Per tant, mai tingueu por de posar-vos en contacte i fer-vos preguntes. A més, sobretot per a les dones, respecteu-vos amb els que us han vingut davant i heu lluitat per lluitar perquè pugueu estar aquí.

Per últim, recordeu que sou un estudiant permanent quan esteu a la indústria de l’àudio. En el moment en què tens l'actitud que estàs fora de l'escola, vas creixent com a professional. Com a mescladors de so, sobretot a mesura que la tecnologia continua avançant, estem desenvolupant constantment i desenvolupant nous enfocaments sobre com fer les coses. Aquí és on tenir la ment oberta us servirà bé.

P: Ens podeu explicar la vostra primera experiència amb micròfons DPA?

R: Des de la primera vegada que vaig posar les mans als micròfons DPA el 2013, vaig quedar enganxat. Recordo que vaig arribar a un plató on anava a estar en auge. Sense fer una ullada de fons als micomòbils, vaig començar la comprovació del so i de seguida vaig notar la diferència. No em podia creure com de clara i natural era la qualitat del so, tan plena i tan bella. Quan va resultar, jo estava utilitzant el micròfon escopeta 4017 de DPA. Des d’aquell moment, sabia que seria la meva solució escollida per als booms: la qualitat del so no es pot combinar. Mentre treballava en aquest espectacle, també he tingut l'oportunitat de posar-me a les mans sobre els mics omnidireccionals de la marca 4061/71. Sonaven tan plens i tan naturals. Va ser molt bonic, i va ser quan em vaig enamorar dels micròfons DPA. A partir d’aquí, vaig començar a compartir el meu amor per la marca amb altres mescladores de so i un grup de companys em van saltar al carro de la DPA. M’estimo constantment pels meus APD.

P: Quines funcions de DPA utilitzeu i quines són algunes de les funcions o funcions destacades que us han servit?

R: En els darrers set anys, he adquirit un arsenal de solucions DPA. S'inclouen els 4017 Shotgun, 4061/71 Miniature Omnidirectional i els 4098 Supercardioid Microphones. Em dirigeixo a totes les meves necessitats d’enregistrament d’àudio en aplicacions de televisió i pel·lícules. Quan faig servir els micromecenatges vegetals de DPA, sé que només els puc connectar i ocultar, i sempre capturaran un so cristal·lí mentre no siguin visibles a la càmera. De vegades, els micròfons petits no sonen molt naturals a causa de la mida reduïda del diafragma, però d’alguna manera els genis de DPA van imaginar com funcionar. A més, les mini lavadores 4061 i 4071 són simplement increïbles: aquestes minúscules micròfones fan un bon cop de puny!

La qualitat de construcció dels micròfons DPA, juntament amb la seva paleta sonora, em proporcionen la solució perfecta per a totes les meves necessitats d'enregistrament. Com la pintura d’un artista, els micromecenatges ho són tot per a una mescla de so, i necessito solucions en les que puc confiar. Treballo sovint en condicions difícils: aquelles en què no voldríeu introduir els vostres micròfons. Amb DPA, sé que els micròfons sobreviuran independentment de quin entorn estigui treballant; i sonaran molt bé tot el temps.

A més, es projecten pel·lícules de cent maneres diferents (fotografies, ajustaments, localitzacions) i tot aquest so es dirigeix ​​a la postproducció per combinar-se. Amb DPA, puc facilitar la feina de l’equip de publicació perquè els meus micròfons coincideixin de manera sonora. D’aquesta manera, quan s’intercanvien entre les pistes d’abast i les pistes d’auge, no us salta; sona perfecte. La consistència sonora entre els micròfons de DPA és molt impressionant: no es pot sentir una diferència d'un micròfon a l'altre. Això és molt valuós per a mi quan treballo habitualment amb diversos micromètics alhora. Personalment, sempre trobo que DPA és un goig de barrejar. Treballar amb la marca sempre em posa un somriure a la cara.

P: Com a fan dels micròfons DPA, com milloren les solucions de la marca per al seu flux de treball general quan es troben a la ubicació?

R: Els directors es faran una idea de com volen fer alguna cosa: com a mesclador de so, cal que funcioni. Per aconseguir-ho, necessito micròfons que sonin molt bé, que no inhibeixin l’actor i que no siguin visibles a la càmera. Tot això ho he trobat amb micròfons DPA. Només he tingut meravelloses experiències amb la marca i, amb tots els micromecenatges de DPA que he aconseguit posar a les mans, només la treuen del parc cada cop. Res s’ha apropat a DPA al meu món. Sóc capaç d’aconseguir tot el que necessito per obtenir una resposta d’espectre complet amb el so més natural. Espero continuar confiant en les solucions de DPA en futurs projectes.


AlertMe