Inici » Notícies » Rising Sun Pictures Education: Entrevista a Joannah Anderson

Rising Sun Pictures Education: Entrevista a Joannah Anderson


AlertMe

Aprendre a ser un professional.

Adelaide, Austràlia meridional- Rising Sun Pictures Education ha servit com el trepitjat que molts artistes joves han utilitzat per fer el salt de l'aula a la indústria. Joannah Anderson és una. Després d'haver completat amb èxit el Programa de certificats de postgrau RSP / UniSA 12 per efectes dinàmics i d'il·luminació a principis d'any, Joannah acaba d'aterrar el seu primer treball com a Artista d'Il·luminació 3D junior en el recentment llançat estudi de Mill Film a Adelaida. La nativa de la venda, Victoria, ara posarà les habilitats que va aprendre en les tècniques d'efectes visuals 3D per a l'ús pràctic en projectes cinematogràfics destinats a cinemes de tot el món.

Joannah ha parlat recentment amb RSP sobre la seva experiència en RSP, el seu nou treball i el seu futur.

RSP: On vas estudiar els efectes visuals per primera vegada?

Joannah Anderson: A AIE (Acadèmia d'Entreteniment Interactiu) a Adelaide. Jo era 18 i volia aprendre sobre l'animació, però la meva ciutat natal, Sale, no va oferir res. Com va succeir, els meus pares estaven planejant un trasllat a Adelaide i l'AIE acabava d'obrir en aquella època, així que em vaig mudar amb ells.

RSP: Què vas estudiar?

JA: Animació 3D i efectes visuals. Vaig començar en el programa del joc, però vaig passar a la pel·lícula i vaig obtenir un Diploma Avançat en Pantalla i Mitjans de Comunicació.

RSP: Què et va portar a RSP?

JA: AIE tenia una casa oberta i un dels parlants era de Rising Sun Pictures. Vaig pensar que si no se'm oferia una feina fora de l'escola, tindria una mica més d'experiència a RSP.

RSP: Com vas trobar el curs?

JA: Va ser realment increïble. Treballa en un entorn d'estudi i aprèn dels professionals i es pot involucrar amb ells en qualsevol moment. Vaig tenir una idea de com funciona un gran estudi, com interactuen les persones. El curs en si era un programa de Postgrau en Efectes Dinàmics i Il·luminació. Utilitzem principalment Houdini. Era la primera vegada que feia servir aquest programari.

RSP: Va ser difícil que s'aixequi?

JA: Una mica. Alguns dels meus companys de classe tenien experiència amb Houdini, així que vaig tenir alguna cosa per fer. Però tots m'han ajudat. El concepte era una mica diferent del programari que he utilitzat anteriorment, però una vegada que vaig guanyar confiança, era fàcil.

RSP: Has gaudit del curs?

JA: Ah, sí, m'ha encantat! Va ser increïble.

RSP: Alguns dels teus instructors han tingut un impacte particular en tu?

JA: Sí. Greg i Sam, els nostres instructors d'il·luminació, van canviar tota la meva opinió cap a la il·luminació. Quan em vaig adherir al curs, vaig pensar que mai m'interessaria la il·luminació. Vaig voler entrar a VFX, però a la meitat d'això es va girar. Greg ens va ensenyar imatges de Monsters, Inc. i va assenyalar els detalls de la il·luminació, com es podia utilitzar la il·luminació per seleccionar certs colors. Estava molt apassionat d'això, i això em va fregar. Vaig saber que podeu explicar una història amb il·luminació o dirigir l'atenció del públic a una certa àrea de la pel·lícula. Ens va ensenyar, literalment, com encendre l'art.

RSP: Quant van canviar les teves habilitats durant aquestes setmanes 12?

JA: Van millorar molt, molt ràpidament. Quan he aplicat a RSP, no vaig pensar que m'acceptés. Quan acabés el curs, tenia un showreel d'il·luminació que em va encantar. L'he enviat a Technicolor confiant que tenia l'oportunitat d'arrendar una feina. Em vaig sentir molt millor sobre mi haver-me empès al curs.

RSP: A part de la formació tècnica, què has après de ser artista professional?

JA: Assistim a sessions de dia a dia en què ens vam exposar a tots els nivells de professionals de la indústria que ens van parlar del seu treball. També vam tenir diverses sessions amb reclutadors que ens van donar consells sobre com sol·licitar feines, com dur-nos a terme durant les entrevistes i quins patrons busquen en showreels. Això m'ha ajudat molt amb la meva entrevista de feina.

RSP: El programa compleix amb les vostres expectatives?

JA: Els va superar. Al principi, pensava que anava a ser molt difícil, que no entendria res. Però això no va ser cert. Tot el que has de fer és dedicar-te i treballar dur. En tres mesos, Rising Sun Pictures em va ensenyar a ser un professional.

RSP: Com vas aterrar la teva feina a The Mill?

JA: Tinc un cosí que treballa en la indústria i em va dir que Technicolor anava a Adelaide. Vaig aplicar un capritx. Dues setmanes més tard, em van cridar per a una entrevista. Dues setmanes després d'això, se'm va oferir un treball.

RSP: Fantàstic Felicitacions

JA: Gràcies. Era una bona formació i un bon moment.

RSP: Què suposa la teva feina?

JA: Actualment estic entrenant al departament d'il·luminació. Encara no hem iniciat la producció. Utilitzen Katana. Per tant, estic aprenent un nou programa nou de nou. Però està bé. És molt semblant a Houdini.

RSP: Amb el temps estaràs treballant en projectes d'entreteniment?

JA: Llargmetratges principalment. He volgut treballar en pel·lícules des que era un nen petit. És una mena de xoc que treballaré en pel·lícules en el meu primer treball.

RSP: On vols anar d'aquí?

JA: M'encantaria anar a Vancouver o Londres. Tinc els somnis d'un dia obrir el meu propi estudi. Però això és després de fer una mica de networking i conèixer gent.

RSP: Quins consells té per a altres artistes aspirants?

JA: Gaudeix del procés. No siguis massa dur per tu mateix. Tots hem de començar en algun lloc. Es necessiten moltes hores per convertir-se en professionals professionals. Treballa amb força i configura una forta presentació que reflecteixi qui ets com a persona. Tingueu confiança en el vostre treball i obtindreu. Si m'hagués dit l'any passat que estaria treballant com a artista d'il·luminació, m'hagués riure. Però aquí estic.

Sobre les imatges de Rising Sun:

A Rising Sun Pictures (RSP) creem efectes visuals inspiradors per a grans estudis a tot el món. La creació d'imatges destacades és el nucli de la nostra existència. En el cor del nostre equip de talent, hi ha un coneixement i habilitat diversos, que permeten un nucli de col·laboració on podem treballar junts per resoldre problemes i oferir visuals als nostres clients. Hem aconseguit alguns treballs d'efectes visuals realment sorprenents aportant solucions innovadores a un treball tècnicament desafiant. Tenim la capacitat i el grup de talent a escala per satisfer les necessitats dels nostres clients.

La nostra extensa filmografia inclou projectes de 120 com Tomb Raider, Peter Rabbit, Thor: Ragnarok, Logan, X-Men: Apocalypse, Game of Thrones Season 6, The Legend of Tarzan, Gods of Egypt, Pan, X-Men: Days of Future Passat, la franquícia de The Hunger Games, la franquícia de Harry Potter, Gravity, The Wolverine, Prometheus i The Great Gatsby.

rsp.com.au


AlertMe
8.4KFollowers
Subscriptors
Connexions
Connectar
Followers
Subscriptors
subscriure
29.4Kmissatges
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!