Inici » Notícies » El compositor Youki Yamamoto considera una delícia infantil en els seus nous monitors PMC

El compositor Youki Yamamoto considera una delícia infantil en els seus nous monitors PMC


AlertMe

Per molt que tinguis, sempre és encantador quan alguna cosa t’entusiasmi prou per tornar a sentir-se com un nen, i això, diu Youki Yamamoto, és exactament com es va sentir la primera vegada que va sentir monitors PMC al seu propi estudi.

Durant gairebé dues dècades, el reconegut músic i compositor i orquestrador ha tingut una llarga residència (any 15) a Pinewood Studios on crea la seva pròpia música, així com altres composicions per a pel·lícules i jocs d’ordinador. És igualment a casa als estudis Katara, Doha, que és on va tenir la idea d’invertir en un parell de monitors PMC per a la seva pròpia instal·lació.

"Jo feia anys que utilitzava monitors PMC 20 a Metropolis i pensava que eren increïbles, tot i que no sabia què eren", explica. "Més recentment, quan vaig començar a treballar a Katara, em vaig adonar del molt que m'agradava barrejar en el seu gran sistema envolvent BB5, així que vaig començar a buscar alguna cosa més petita per a la meva habitació."

Inicialment Yamamoto va provar monitors PMC IB2 XBD-A amb amplificació de classe D, però finalment va triar un sistema MB2 passiu amb un amplificador de classe Bryston separat de classe A. "És una qüestió de gust personal", explica. "El sistema IB2 era excel·lent i probablement més" verd "perquè utilitza menys electricitat i era perfecte quan vaig gravar vocals, però simplement vaig pensar que podria preferir el so del MB2 passiu amb el controlador de volt a la meva habitació perquè era més còmode al voltant de la zona 200 - 2,500 Hz, i especialment per a treballs orquestrals. Vaig pensar que aquest podria ser l’altaveu més versàtil de qualsevol tipus de música. Obtenc tota la claredat i el detall que proporciona el PMC, però no em canso d’escoltar durant tot el dia i el so és tan bonic que em costa sortir de l’estudi, només vull estar-hi i seguir treballant. És gairebé com estar amb la teva primera xicota! ”

L'estudi de Yamamoto es troba en un teatre convertit a Pinewood i està equipat amb una consola neve 5315 vintage, Logic Pro, Pro Tools i Prism Sound, conversió ADA-8XR. Al llarg dels anys ha treballat en nombroses partitures, i un orquestrador i programador per a pel·lícules com Never Let Me Go, Belle, One Day Paddington 2 i la pel·lícula turca Meryem, per la qual va guanyar el premi Antalya Golden Orange Film Festival a la millor música. Actualment treballa en música per a diversos jocs d'ordinador, incloent-hi la sèrie Final Fantasy.

"Abans de comprar els meus monitors PMC, buscava alguna cosa que em motivés a treballar de nou en la meva pròpia música, així com els projectes que faig per als meus clients", afirma. "En aquest sentit, han tingut un èxit enorme perquè tan aviat com els vaig sentir, sabia trobar el que buscava o el que no havia de fer. La meva única preocupació ara és què faré si em trobo en un entorn sense PMC. "

-està-

Sobre PMC
PMC és un fabricant mundial de sistemes d'altaveus amb base al Regne Unit, les eines d'elecció en totes les aplicacions de monitorització professional ultra-crític, i també per a l'audiófilo discernidor a casa, on proporcionen una finestra transparent a les intencions originals de l'enregistrador. Els productes de PMC utilitzen els millors materials disponibles i principis de disseny, incloent la tecnologia de càrrega de baixos propietària de la línia avançada de transmissió (ATL ™), l'amplificació d'avantguarda i les tècniques avançades de DSP per crear altaveus que presenten el so i la música exactament com quan va ser creat per primera vegada , Amb la resolució més alta possible, i sense coloració ni distorsió. Per obtenir més informació sobre els nostres clients i productes, consulteu Www.pmc-speakers.com.


AlertMe